mandag 27. april 2009
Trukket laks
Hvem vil ha et trekk? En fisk så frekk?
Jeg har laks, jammen flaks.
Eggehakk blir fiskens frakk.
Og potet? Gå og let!
Spis broccoli ustoppelig.
For et funn, får vann i munn.
Middagen ble sunn i grunn.
Kokt laks i skiver
(1 pers)
1 laksekotelett
4 dl vann
1 ts salt
3 hele pepperkorn
1 sjalottløk i båter
1 persillekvast
Skyll laksekoteletten. Kok opp vann sammen med de andre ingrediensene.
La koke noen minutter.
Ha i fisken, og la trekke i 5 min eller til fisken løsner såvidt fra beinet.
Det var nå man skulle hatt en hullsleiv såklart, men ostehøvelen gjorde susen.
Servere med kokt eller presset potet, kokt broccoli, hardkokt eggehakk med persille og kapers, samt sitronbåter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar