torsdag 29. januar 2009

Sitronpasta med tunfisk og dill


Syrlig hverdagspasta til Kristine Kusine og meg før kino idag.
Det ble veldig godt, mye sitron og søtlig løksmak. Og dill er så godt synes vi.

Spagetti med tunfisk
(2 pers)
150 g spagetti (i tørr tillstand)
1 rødløk
1 sitron
1 boks tunfisk
1 ss olivenolje
1 hel pakke frisk dill
flaksalt og nymalt pepper

Kok pasta.
Skjær rødløken i båter og stek myk i litt olje.
Vask sitronen, riv skalllet fint og press ut saften.
Bland sitronremediene med olje og avrent tunfisk i biter og i en bolle.
Ha i pasta og løkbåter, vend rundt og strø over masse hakket dill, flaksalt og pepper.
Jeg hadde tenkt å blande i litt rømme så retten ble kremet, men det så så godt ut uten,
så vi hadde heller rømme på toppen ved servering.
Det ga en mild touch.
Vi lukset til med et glass rødvin også.

Ingen kommentarer: