søndag 4. januar 2009
Gulrotsalat
Godt tilbehør, både syrlig, krydret og gulrotsøtt på én gang.
Gulrotsalat
(tilbehør til 1 pers)
2-3 gulrøtter
1 ss olivenolje
noen gode klyper flaksalt
3 ss sitronsaft
1/2 ts korianderfrø
en klype spisskummin
1 ss solsikkefrø
Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. Legg dem i kokende vann i 3-4 min. Ha dem deretter i en marinade av olivenolje, salt, sitronsaft, mortrede korianderfrø og spisskummin.
Rist solsikkefrø i tørr panne og strø over. Salaten kan gjerne stå og trekke litt før den serveres.
Sammen med en enkel linsesalat med persille, kokte poteter, rømme smaksatt med sennep og noen gode kalamataoliven ble det idag en harmonisk vegetarmiddag.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar