onsdag 5. november 2008
Tranebærmüsli
Denne müslien er ganske lik som en jeg har lagt ut før. Men en god ting kan ikke lages for ofte, og hjemmelaget ristet müsli er så godt og sprøtt at jeg syntes jeg måtte gi den den en plass i rampelyset én gang til. Og idag er det tranebær oppi. Fryktelig mange antioksidanter til slapp høstkropp.
Tranebærmüsli
6 dl store havregryn
4 dl speltflak
1 dl linfrø
1 dl solsikkekjerner
1 dl grovhakkede mandler
en stor klype flaksalt
1 ss rapsolje
1 dl tranebær
4 dl cornflakes
Bland korn, frø og nøtter med olje og salt og legg jevnt utover i en langpanne. Rist på 200 grader i 15-20 min til det begynner å lukte godt, og det ser litt gyllent ut. Rør rundt noen ganger underveis.
Avkjøl, bland med tranebær og cornflakes, og fyll opp müsliglasset igjen!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar