onsdag 26. november 2008
Torsk med kirsebærtomater og sitron
Sigrid og lille Astrid på middagsbesøk!
Samme dag som varmtvannstanken min kræka, og vannet var vinterkaldt i kranen. Men vi har da vært på hyttetur og varmet vann i kjele før!
Jeg lagde en alt-i-samme-panne-fiskegryte, enkelt å lage for en eksamensstresset student, snille smaker for et barn, og lite oppvask for en gretten vanntank.
Torsk med kirsebærtomater og sitron
(2-3 personer)
400 g torskefilet
225 g kirsebærtomater delt i 2
150 g (1 pk) sukkererter delt på langs
olje
salt, pepper
1/2 sitron, skall og saft
1 ts honning
frisk rosmarin (eller annen urt)
Fres tomatene i 2 ss olje i en traktørpanne ca 5 min. Ha i sukkererter og smak til med salt og pepper, sitronsaft og rosmarin og kok i noen minutter. Legg i fiskefiletene og kok under lokk i 3-5 min.
Strø over revet sitronskall og servere. Vi hadde presset potet og lange agurkkrøller til.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar