Har du ikke spist opp rotfruktene enda?
Nei, jeg har faktisk ikke det. Og vegetarboka mi hjalp meg idag.
Hva er vel saftigere enn en herlig vegetarbiff?
Rotfruktsbiffer
(1-2 pers)
ca 150 g rotfrukter (jeg hadde gulrot,
kålrabi og sellerirot)
1/2 løk
1 potet
1 egg
1 ts urtesalt
1 håndfull friske dill
Skrell og riv alle grønnsakene. Hvis du putter dem i en maskin (eller som meg, har overtatt en gammel manuell Mouli Julienne av tante Claude) går det lett som en pett å rive løken også.
Bland i egg, urtesalt og friske urter. La gjerne røra svelle i 5-10 minutter.
Form flate kaker og stek i smør, noen minutter på hver side.
Jeg serverte med bulgursalat av bulgur, tomat, avocado, bønner og dill, samt rømme med sitronsaft og revet pepperrot.
God påske!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar