søndag 24. januar 2010
Bær med nøttemarengs
Dessert til lillebror som fylte år. Hurra.
Bær med nøttemarengs
(4 pers)
2 eggehviter
1 dl sukker
noen spiseskjeer hakkede hasselnøtter
4 dl frosne skogsbær
4 ss revet kokesjokolade
4 ts konjakk
Pisk eggehvitene stive. Ha i sukker og pisk enda mer. Vend inn nøttene.
Fordel bærene i 4 ildfaste former. Ha over revet sjokolade og konjakk.
Klatt over marengsen.
Stek høyt i ovnen på 250 grader til marengsen er gyllen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Ha, ha. Dette hadde jeg tenkt å servere deg i kveld hvis du kommer på besøk. For et sammentreff!
Hehe. Vi er så raske med å kaste oss på de nye trendene, vi vøttu.
Legg inn en kommentar