fredag 27. mai 2011

Laksepasta florentine


Flott navn på en kjapp middag laget ut fra det jeg tilfeldigvis hadde i kjøleskap, fryser og på balkong.
Florentine betyr rett og slett bare at en rett har mye spinat i seg.

Pasta med laks og spinat
(1 pers)
75 g tørr fullkornsspagetti
1 ts smør
1 laksefilet uten skinn
1 vårløk
50 g sukkererter
50 g spinat
salt&pepper
1 toppet ts kapers
sitrontimian

Kok spagetti.
Skjær laksefileten i terninger og stek den i tørr panne, ikke for hardt. Legg til side.
Rørestek vårløk i ringer og sukkererter delt på langs, i litt olje.
Når de er myke tilsetter du spinat, salt og pepper, og lar bare spinaten falle sammen. Rør forsiktig inn laksen igjen så den blir varm.
Ha smøret i spagettien, legg på grønnsaker og laks og strø over kapers og sitrontimian.

Ingen kommentarer: