tirsdag 11. mai 2010

Vårlig pestopasta


"Idag har jeg ikke planlagt middagen noe særlig", sa jeg til Kristine. "Tror bare vi tar litt pasta med pesto og noen grønnsaker oppå".
Vi rasket med oss noe fra Sultan, og gikk hjem og kokkelerte. 
Og så ble det enkleste enkle så utrolig godt at det absolutt fortjener å blogges om!

Pasta med pesto, grønnsaker og reker
(2 pers)
tagliatelle til 2 pers 
ca 300 g reker (vekt med skall)
2 fedd grovhakket hvitløk
10 cherrytomater delt i to
1/2 pk sukkererter skåret på langs
1 rødløk i båter 
1/2 søtpaprika i ringer
litt sitronsaft
2 toppede ss pesto
hakket bladpersille
sitronbåter

Tin og rens rekene.
Kok pasta i vann med salt og olje.
Fres løk, hvitløk, paprika og sukkererter myke i litt olje. Ha i tomatene etterhvert. Ha til slutt i reker og sitronsaft og rørestek til alt er varmt.
Bland pesto og pasta, ha over grønnsaks- og rekeblandingen, dryss på persille og servere med sitronbåter.

2 kommentarer:

Kristine Kusine sa...

Denne skal jeg lage på nytt nå til uka ! eller kanskje allerede ikveld.

dina sa...

Jeg har laget den flere ganger! Vi ble jo enige at man kan lage variasjoner over denne i det uendelige!