tirsdag 4. mai 2010

Asiatisk rekeomelett


Reke reke reke.
Omelett er en slager på travle dager, og kan smake hva du vil.
Idag fikk min asiatisk touch.

Rekeomelett
(1 pers)
250 g reker (vekt med skall)
1 bit purre i ringer
1 stort, hakket hvitløksfedd
1/2 rød chili
saft og skall av 1/2 lime
2 egg
2 ss vann
1 ss fiskesaus (ev litt salt)
frisk koriander
limebåter

Tin og rens reker.
Fres purre, hvitløk og chili noen minutter i litt olje. Ha i reker, limeskall  og limesaft, stek til det er varmt og legg til side.
Bland egg, vann og fiskesaus, og stek en omelett. Når den er nesten stiv, hell over rekeblandingen, og stek ferdig. 
Strø over koriander og servere med ris og limebåter.

Ingen kommentarer: