onsdag 26. mai 2010

Linsesalat


Hermetiske linser kjennes på en måte litt råflott.
Ikke at det er så dyrt akkurat, men linser kan man jo liksom koke selv på null komma svisj.
Det er bare det at selvkokte linser lett blir litt grufsete og grafsete, og det ser ikke så herlig ut i salatsammenheng.

De hermetiske, ferdigkokte derimot, sprer seg lett og lekkert rundt i salaten.

Linsesalat
(1 pers)
1,5 dl hermetiske linser
1 kokt egg i båter
noen skiver rød paprika
1 tomat i båter
en agurkbit i staver
8 grønne oliven
noen håndfuller ruccola
1/2 avocado i biter
1 ss lettmajones
1 ts rødvinseddik
1 ts grovkornet sennep
1 ts flytende honning
bladpersille
sitronbåter

Bland linser, paprika, agurk, tomat, ruccola, avocado, tomat og oliven.
Bland sammen sennep, majones, eddik og honning, og bland i salaten.
Legg eggebåter på toppen, strø over persille og servere med sitronbåter.

Ingen kommentarer: