tirsdag 23. februar 2010

Pasta med gjenglemt spekeskinke


Jeg pleier jo ikke å spise kjøtt.
Men Birgitte og Morten la igjen noen skiver spekeskinke da de var her i helga.
Og ville det være bedre for miljøet å kaste kjøttet enn å spise det? Definitivt ikke.
Derfor fikk den spekede skinka idag være del av en særs vellykket pastamiddag.

Pasta med spekeskinke
(1 pers)
60 g tørre pastaskruer
2 skiver spekeskinke
1/2 broccoli
1/2 avocado
1 egg
en håndfull ristede frø og nøtter
friske hvitløksskudd
dressing av 1 ts sennep, 1 ts olje, litt sitronsaft, hvitvinseddik og honning

Kok pasta, hardkok egget og damp broccoli (små buketter, samt skrelt og delt stilk).
Bland pasta med broccoli, spekeskinkeremser og avocadobiter. Legg eggebåter på toppen, strø over nøtter og frø og klipp over friske hvitløksskudd. Ringle over dressingen ved servering. Flaksalt og pepper hører også med.

2 kommentarer:

Janne Marie sa...

For en finfin blogg! Jeg søkte bare etter oppskrift på en enkel ertesuppe. Her blir man jo ordentlig inspirert! :)

dina sa...

Takk! Så hyggelig å høre:)