mandag 16. november 2009
Tunfiskpasta
Pasta med masse gode saker, herlig mandagstrøst som smaker.
Tunfiskpasta
(1 pers)
spagetti til 1 person
1 stort fedd grovhakket hvitløk
1/2 rødløk i båter
1/2 boks avrent tunfisk
skall og saft av 1/2 lime
5 cherrytomater
1/3 avocado
litt olje
masse frisk koriander
6 store kapers med stilk
salt/pepper
Kok spagetti.
Stek rødløkbåter og hvitløk ordentlig myke i litt olje. Bland tunfisk, raspet limeskall, limesaft, avocado (grav ut med skje), halve cherrytomater, litt olivenolje og masse koriander i en bolle.
Bland i løk og spagetti. Legg kapersene på toppen og strø over mer koriander, flaksalt og pepper fra kvern.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar