mandag 11. mai 2009

Tunfiskris


Enkelt slengt sammen etter en lang mandag. Tunfisk, avocado og mais er et godt trespann.

Tunfiskris
(1 pers)
1 dl ris (ukokt)
1 boks tunfisk i vann
1 liten boks hermetisk mais
1/2 avocado
noen cherrytomater
1 bit agurk
saften av 1/4 sitron, 1 ss honning, 1 ss olje, 1 fedd hakket hvitløk
gressløk og ristede solsikkefrø
salt&pepper

Kok ris, bland forsiktig med avrent tunfisk i en bolle. Bland sammen dressing av sitronsaft, olje, honning og hvitløk. Hell det over ris og tunfisk og la det avkjøle litt.
Ha deretter i mais, agurkbiter, halve cherrytomater, og avocado som du grafser ut med en skje.
Strø over hakket gressløk og ristede solsikkefrø.
Servere med sitronbåter og sweet chilisauce.

Ingen kommentarer: