torsdag 14. april 2011
Eggepanne med rosmarinpoteter
Omelett i en eller annen variant er en verdig hverdagsvinner.
Denne er en favoritt- jeg elsker både råstekte poteter og karamelliserte champignoner.
Ekstra deilig når kjøkkenet dufter av fjorårets ferskfryste Nesøya-rosmarin...
Eggepanne med poteter og sopp
(1 pers)
1 ½ potet
1 ss olje
salt og pepper
en håndfull frisk rosmarin
100 g chamignon i skiver
2 egg
2 ss vann
Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel.
Stek dem gylne i olje og ha på salt, pepper og rosmarin under stekingen.
Ta potetskivene ut av pannen og stek soppen. (Tips: strø både litt salt og sukker over soppen, saltet får ut fuktigheten, og sukkeret karamelliserer).
Pisk sammen egg og vann, og hell blandingen over soppen.
Legg på potetskivene i et jevnt lag og stek videre ved svak varme til eggepannen har stivnet.
Server gjerne med en salat, jeg hadde en blanding av cherrytomat, avocado, agurk og bladpersille idag.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Nam! Dette skal absolutt prøves :)
Legg inn en kommentar