tirsdag 18. januar 2011

Eggende pasta med grønnsaker


Sunn og god hverdagspasta med en liten eggesurprise som hyller inn pastarørene.

Pasta med egg og grønnsaker
(1 person)
60 g tørr fullkornspasta
noen buketter broccoli
1/2 rød paprika
1 bit purre
en håndfull sukkererter
5 cherrytomater
1 fedd hvitløk
1/2 rød chili
frisk persille
1 egg
salt, pepper

Kok pasta.
Skjær grønnsakene i passende biter.
Kok broccolien noen minutter slik at den får et lite forsprang, og stek den sammen med de andre grønnsakene i en stekepanne til de er myke og fine. Mot slutten tilsetter du hakket hvitkløk og chili.
Knekk egget over den fullstendig nykokte, avrente pastaen og bland godt. Ha i salt og pepper.
Vend inn grønnsakene og strø over hakket persille.

Ingen kommentarer: