tirsdag 9. november 2010

Laksepasta med grønnsaker


Pasta til mutter og fatter,
slurp lang fløtete spagetti til det spruter og splatter.

Pasta med laks og grønnsaker
(3 pers)
150 g tørr fullkornspasta
1 stor sjalottløk i båter
1 fedd hakket hvitløk
1 broccoli i små buketter
2,5 dl havrefløte/matfløte
1 boks minimais
3 laksefileter à 125 g
skallet og saften av 1/2 sitron
frisk persille
salt&pepper

Kok pasta.
Fres løk og hvitløk mykt i en stor stekepanne eller wok, ha i broccoli og stek videre til den er litt myk.
Tilsett minimais og fløte og kok opp. Ha i laks i terninger og sitronskall, og kok på svak varme et par minutter til laksen er gjennomkokt.
Bland i kokt pasta og sitronsaft, smak til med salt og pepper, strø over masse persille og server.

Ingen kommentarer: