tirsdag 17. februar 2009
Linsespaghetti
En fyldig og mettende spaghettisaus med røde linser i.
Spaghetti med linsesaus
(1 ganske stor og mektig porsjon, linser er kraftig kost!)
spaghetti til 1 person
1/2 boks hermetisk tomat
1/2 rød løk i strimler
1 hvitløksfedd, hakket
1 selleristang i skiver
2 ts buljongpulver
1/2 dl ukokte røde linser + 1,5 dl vann
salt, pepper, fersk bladpersille
Kok spaghetti.
Surr løk, hvitløk og selleri mykt i litt olje i en tykkbunnet gryte. Hell i tomater, linser, buljong og vann, og kok i ca15 minutter, til linsene er myke. Spe ev. med mer vann til du har passe konsistens. Smak til med salt eller urtesalt og pepper, kok et par minutter til. Strø over rikelig med persille (eller annen urt) og servere med pasta.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar