mandag 6. oktober 2008

Sennepsfisk med tomat


Hvit fisk er egentlig best. Hvit fisk kan bli hva du vil.
Idag ville jeg at den skulle bli en sennepsfisk med tomat. Den ble med på det.
Det ble Siri og jeg glade for. Vi nøt den mens vi snakket om matnerderi i det lange og det brede.

Sei med tomat og sennep

(2 pers)
400 g seifilet delt i 4 stykker
sitronsaft
2 løk
3 tomater
1 dl matfløte (el. soyafløte)
1 ss fransk estragonsennep
frisk persille
salt, pepper

Del løken i skiver og stek sakte i olje til den blir myk. Legg den i bunnen på en smurt ildfast form. Del tomater i skiver og legg over løken. Legg på fiskefiletene og drypp over sitronsaft. Salte og pepre. Bland fløte, sennep og hakket persille, hell over. Stek på 200 grader i 15-20 minutter, eller til fisken er gjennomstekt og det lukter estragon helt ut i gangen. Ha gjerne over enda mer persille.
Jeg serverte med presset potet og salat med kikerter og sennepsdressing.

Ingen kommentarer: