
Omelett i en eller annen variant er en verdig hverdagsvinner.
Denne er en favoritt- jeg elsker både råstekte poteter og karamelliserte champignoner.
Ekstra deilig når kjøkkenet dufter av fjorårets ferskfryste Nesøya-rosmarin...
Eggepanne med poteter og sopp
(1 pers)
1 ½ potet
1 ss olje
salt og pepper
en håndfull frisk rosmarin
100 g chamignon i skiver
2 egg
2 ss vann
Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel.
Stek dem gylne i olje og ha på salt, pepper og rosmarin under stekingen.
Ta potetskivene ut av pannen og stek soppen. (Tips: strø både litt salt og sukker over soppen, saltet får ut fuktigheten, og sukkeret karamelliserer).
Pisk sammen egg og vann, og hell blandingen over soppen.
Legg på potetskivene i et jevnt lag og stek videre ved svak varme til eggepannen har stivnet.
Server gjerne med en salat, jeg hadde en blanding av cherrytomat, avocado, agurk og bladpersille idag.
Nam! Dette skal absolutt prøves :)
SvarSlett